Řekli o mně

    positive review  Absolvovali jsme s manželem individuální předporodní kurz u paní Šlingové. Kurz proběhl ve dvou dnech v příjemném prostředí jejího domova. Paní Eva byla velmi milá, dobře připravená, poskytla nám různé materiály k porodu. Mluvila otevřeně o pozitivech i negativech porodu v pražských porodnicích, informovala nás o našich rodičovských právech. Oceňuji její zkušenosti, které velmi vlídně a empaticky předává dál. Po absolvování kurzu se s manželem na porod těšíme a především víme, na co všechno máme právo.

    Dřízalová Zuzana Avatar Dřízalová Zuzana
    28th Červen 2020

    positive review  Eva je uzasna zena, v zaverecne fazi tehotenstvi mne velmi podporovala, nikdy nevnucovala svuj nazor, ale diky jejimu pohledu jsem se nebala miminko prenaset a dat mu sanci, aby si samo naslo cas kdy se chce narodit. Lekari jsem jiz byla tlacena do hospitalizace a vyvolani porodu a bylo to pro mne velmi stresujici. Diky Eve jsem se dokazala napojit vice na sebe a maleho a pochopila jsem, ze vsechno je v poradku a nase cesta se ubira spravnym smerem. Vyuzila jsem take velmi prijemnou masaz od Evy ve svem domacim prostredi. Porod byl nakonec velmi rychly a krasny, celou dobu mi Evicka byla oporou, vnimala jsem jeji hlas a rady, ostatni okoli jsem naprosto vypustila a umoznila tak Risovi hladkou cestu na svet, opravdova radost z porodu. Po porodu mne Eva jeste dlouho drzela za ruku, jeji velmi klidna a silna energie mi pomohla prekonat i poporodni komplikace. Uprimne Vam, Evi, timto dekuji, moje vzpominka na zrozeni Richarda zustane i diky Vam jedinecna a krasna.

    Lucie Průšová Avatar Lucie Průšová
    16th Srpen 2021

    positive review  Byl to můj druhý porod po zpackaném prvním porodu. Už v průběhu individuálního domácího kurzu jsem postupně získávala sebevědomí díky Evče a její pozitivní energii. Při doprovodu k sekci mi byla oporou, kterou jsem potřebovala. U třetího porodu jsem měla jasno, že Evička nesmí chybět, tentokrát už naše setkání probíhala ve velmi přátelském duchu. Děkuji Evi. Myslím, že každá žena by měla mít v těhotenství k dispozici svojí asistentku, protože muži nás ne vždy dokáží v našich pocitech pochopit, i když by třeba chtěli. Těhotenství sice není nemoc, ale je to náročné období a žena si zaslouží užívat péči a lásku, být jednou na prvním místě.

    Tereza Kohútová Avatar Tereza Kohútová
    18th Červen 2020

    positive review  Moc dekuji za krasny predporodni kurz v pohodli naseho domova. Z predanych informaci jsem cerpala nejen u porodu, ale jako prvorodicka hlavne v peci o miminko. Pani Evu vrele doporucuji 😊

    Jitka Zienertová Avatar Jitka Zienertová
    9th Červen 2020

    positive review  Paní Evu vřele doporučuji. Poskytla mi velmi kvalitni péči v září 2020 po ambulantním porodu. Zkontrokovala miminko,pupíček, zvážila jej, odebrala krev z paticky.. take zkontrokovala ma poranení. Probrala se mnou vse co bylo třeba, poradila a podpořila. Take byla k dispozici na telefonu i formou SMS s radou a povzbuzením před porodem. Velmi Vám děkuji paní Evo a každý kdo využije Vaše služby nebude litovat. 👍❤😊

    Aneta Bursíková Avatar Aneta Bursíková
    17th Listopad 2020

    positive review  Eva byla mým andělem strážným celé těhotenství a jak s oblibou říkám, mít svou porodní asistentku (a právě Evu) je ta nejlepší životní investice, jakou jsem kdy mohla udělat. Eva při mně stála od začátku mého těhotenství, vždycky jsem se na ní mohla obrátit. Stačilo jen zvednout telefon a Eva mi ve všem poradila. Její předporodní kurzy jsou šité na míru nastávajícím rodičům, žádné naučené fráze jako u předporodních kurzů, které pořádají porodnice. A teď ten největší přínos - doprovod u porodu. Nevím, jak bych to bez Evy zvládla. Nejen, že mi pomáhala psychicky a snažila se navodit příjemnou atmosféru, ale zároveň mi pomáhala fyzicky (neustálé masáže, hledání těch úlevových pozic, ve kterých jsem snášela bolesti o něco lépe). Eva byla i fantastickým prostředníkem mezi mnou a personálem porodnice. A porodem náš kontakt neskončil. I po něm jsem se na Evu mohla obrátit s řadou otázek o kojení, masáží miminka, zkrátka se vším, co nezkušená máma jako já potřebuje vědět. Eva je zkrátka poklad a do své "práce" dává srdce. Moc děkuju za všechno!

    Kristýna Tyll Avatar Kristýna Tyll
    17th Říjen 2021

    positive review  Ráda bych touto cestou poděkovala Evičce za nenahraditelnou podporu při porodu, po něm a vlastně i před ním ☺. Díky předporodnímu kurzu, který proběhl v pohodlí našeho domova, jsem i já, jako velký strašpytel a bolestínek, začala věřit, že porod společně zvládneme, a co víc, začala jsem se na něj těšit. Jsem přesvědčená o tom, že právě díky této změně v mém myšlení, kterou má Evička na svědomí, vše proběhlo na jedničku. Díky ní jsem se cítila v bezpečí, což bylo pro mě ohromně důležité. Byla mi non-stop oporou od prvních kontrakcí až po kojení, se kterým jsem trochu bojovala. Vždy empatická, dobře naladěná, ochotná a připravená odborně pomoci. Eva je porodní asistentka, kterou bych přála a vřele doporučila každé nastávající mamince.

    Martinka Bučková Avatar Martinka Bučková
    27th Říjen 2020

    positive review  Svůj porod si bez Evičky snad ani neumím představit. Nemusela jsem se spoléhat na sestřičky a doktory v porodnici, kteří porůznu přicházeli a odcházeli, ale mohla jsem být v klidu a být si naprosto jistá, že moje podpora je stále se mnou! Klid, pocit bezpečí a odborná pomoc bylo asi to nejdůležitější, co Eva do mého porodu přinesla! Už v průběhu úvodního kurzu jsem získala spoustu informací a jistotu, že všechno zvládneme. Evička byla ale největší pomocí při samotném porodu, kdy mě masírovala či dělala akupresuru (aby kontrakce tolik nebolely nebo naopak aby se více rozeběhly), sál provonila vonnými oleji, "překládala" mi pokyny doktorů, bojovala za mě a stála na mé straně, pomáhala mi najít vhodné polohy a v závěru mi pomáhala správně dýchat. Myslím že jen díky ní jsem se vyhnula oxytocinu a všechno proběhlo naprosto hladce. Jako prvorodička jsem také velice oceňovala její rady a péči po porodu, mohla jsem se na ní kdykoliv obrátit a navštívila mě i doma. Ještě jednou Evi za vše děkuji!!!

    Klára Štanderová Avatar Klára Štanderová
    20th Červenec 2020

Veškerá hodnocení najdete na mojí Facebookové strance ZDE.