• 5 star review  Jsem šťastná, že byla Eva mým doprovodem k porodu. Její předporodní příprava dala mně i manželovi jistotu a klid v neznámu, které jsme měli před sebou. Seznámila nás nejen s tím, jak probíhá porod, ale i s následnou péčí o miminko v porodnici a doma. V těhotenství mi byla oporou, dodávala mi sebedůvěru a radila, jak se na porod připravit pomocí přirozených technik. Samotný porod jsem pak díky Evě zvládla tak, že na něj teď vzpomínám se slzami v očích jako na ten nejkrásnější zážitek. Eva mi v průběhu porodu byla podporou, pomohla mi uvolnit se a dodala mi odvahu ve chvíli, kdy jsem o sobě měla pochyby. Vždy mi řekla, co mě čeká a jak zpracovat dané pocity, podpořila aromaterapií. Měla jsem v ní absolutní důvěru, je to profesionál s neuvěřitelně lidským přístupem. Vím, že pokud budu čekat další miminko, vyhledám ji znovu a využiju jejích služeb. Všem nastávajícím maminkám bych přála u porodu mít Evu. Evo, ještě jednou děkuji za radost z porodu.

    thumb Anna Kabelka
    3/02/2018

    5 star review  Spolupráce s Evičkou byla na jedničku. Jsem prvorodička a němela jsem žádné zkušenosti. Hledala jsem Porodní Asistentku k mému porodu a našla jsem kontat na Evu na stránkách České Komory Porodních Asistentek - www.ckpa. Napsaly jsem si pár emailu a nakonec jsme se setkaly, abychom se "oťukaly". Po schůzce, které se účastnil i můj manžel jsme nabyli dobrého dojmu, že to je "Ono". Člověk má dát na intiuci - vnitřní hlas, který nezklame. Termín porodu se blížil a naše komunikace se zintenzivněla. Velmi snadno a přirozeně jsme se s Evičkou sblížily a komunikovaly naprosto spontánně jako blízké přítelkyně. Evička má schopnost jednat profesně a zároveň empaticky. Velice mi spolupráce sedla a cítila jsem, že to tak má být. Podporovala mě před a během porodu maximálně. Evinu přítomnost u mého porodu velice oceňuji, měla jsem pocit jistoty, která je u zrození dětátka velice důležité. Neměla jsem strach, naopak cítila jsem, že to spolu zvládneme. Porod proběhl přirozeně bez epiduralu. Evička mi maximálně pomohla ulevit, jak změnou pozic, "zavěšením" do ní, aromaterapii a vlídným slovem. Byl to nádherný zážitek i diky Evě, která k jeho pohodovému průběhu taky přispěla velkou části. Evinych služeb jsem využila i v šestineděli, kdy jsem potřebovala poradit s kojením. Evička nabízí široké spektrum služeb, které může nabídnout, dvanáctiletou praxi v oboru a zárověn je s ní velmi příjemná spolupráce. Moc Evičce s manželem děkujeme. Ludmila a Jiří Nižňanští

    thumb Lud Mila
    1/30/2018

    5 star review  Evička je úžasný člověk, který mi moc pomohl a pomáhá. Jen mě mrzí, že tuto skvělou ženu neznám osobně, doufám, že se to v budoucnu ještě změní 🙂 Evi, ještě jednou Vám moc děkuji. Je skvělé, že ještě existují lidé jako Vy, na které se člověk může obrátit :-*

    thumb Eva Marešová
    1/12/2018
  • 5 star review  Tato recenze/hodnocení se mi píše ne úplně snadno. Protože z paní Evy jsem tak nadšená a s jejím předporodním kurzem tak spokojená, že se mi to velmi těžko bude psát 🙂 Nabídka porodních asistentek, kurzů, dul, ...atd. je poslední roky hodně bohatá a stěží se v tom orientuje. Já se přiznám, že paní Evu jsem zvolila jednak z pohodlnosti a druhak jsem ji nějakou dobu sledovala na sítích a její názory a podněty mi byly blízké a rozumné. Výhoda paní Evy je jednak její osobnostní profil. Je to typ člověka, který vám prostě sedne a je vám s ní hezky. Potom má dlouhodobou praxi, vzdělání a široký rozsah znalostí, o které se s vámi může podělit. V rámci kurzu (přišla k nám domů) jsme s přítelem prožily několik moc příjemných hodin. Spoustu věcí jsme se dozvěděli, nechyběli praktické aspekty, psychická podpora. Zkrátka jak už tu někdo psal, zde 5* nestačí. Pokud paní Evu kontaktujete s žádostí o pomoc, nabídku, služby, nebudete litovat.

    thumb Silvie Krchová-Ulrichová
    12/14/2017

    5 star review  Málokdy hodnotím pěti hvězdami, ale tentokrat bych dala šest ��. Kurz byl neuvěřitelně obohacující a Evička opravdu dokázala uklidnit, připravit, odpovědět, poradit...upřímně a od srdce! Jsme s partnerem šťastní, že jsme měli tuto možnost se dozvědět tolik důležitých informací o porodu, porodnici i o šestinedělí. Rady jak docílit aby bylo vše přirozené a podle našich představ jsou k nezaplacení. Evičko, děkujeme za nasměrování na tu správnou cestu �

    thumb Klara Zeman
    11/20/2017

    5 star review  Eva byla s mou ženou před porodem na sále a pak se mnou poprvé koupala miminko a já z toho měl radost a manželka byla klidná a to bylo moc hezký. Děkuju. 🙂

    thumb Patrik Hartl
    11/15/2017
  • 5 star review  Chtěli bychom touto cestou ještě jednou poděkovat paní Evičce za individuální předporodní kurz, kdy se nám věnovala na 150%, přinesla nám klid a cenné rady, ale především za doprovod u porodu a péči po porodu, kde byla naší velkou psychickou oporou a pomohla nám vytvořit si na tento den hezké vzpomínky a naší holčičce usnadnit příchod na svět. Přístup paní Evičky je lidský a empatický. Je to člověk na svém místě.

    thumb Tereza Kohútová
    9/16/2017

    5 star review  Moc dekujeme za perfektni individualni kurz, ktery doplnil nase mezery ve vzdelani a odpovedel na veskere otazky. Krome obsahu kurzu hodnotim velmi pozitivne take pristup pani Evy. Diky ni mam pocit, ze to zvladnu.

    thumb Kamila Jírová
    8/15/2017

    5 star review  Moc vám dekuji za vaše rady podporu Jste moc hodna a jde vydet že radite a pomahate lidem ze srdce

    thumb Zeinab Mahmoud
    7/24/2017
  • 5 star review  Ještě jednou moc děkuji za kurz, který mě velmi obohatil, potěšil a také do velké míry uklidnil. Přístup paní asistentky je mi blízký, přeje přirozenému těhotenství, přirozenému porodu i přirozené péči o dítě. Radí, jak pomoci tomu, aby všechny procesy proběhly bez zbytečných medikací, řízení a zásahů zvnějšku. A také bez separace dítěte a rodičů po porodu. I když už chodím na jiný, dlouhodobější kurz a čtu příslušnou literaturu, hodně praktických informací na tomto kurzu pro mě bylo nových. Moc se mi líbil přístup paní Šlingové – věcný a praktický, ale zároveň osobní a citově angažovaný. Je vidět, že věci, které říká, má také vyzkoušené a promyšlené, věří jim a záleží jí na nich. Doporučuju především ženám, které budou rodit v Podolí – paní Šlingová ví přesně, jaké jsou zde možnosti a jak konkrétně zde postupovat, aby porod a následný pobyt v nemocnici proběhl podle vašich představ. Velký dík!

    thumb Mikael Karvajalka
    6/16/2017

    5 star review  Děkuji za velmi zajímavý a super předporodní kurz 🙂

    thumb Anča Penny Hofmanová
    6/04/2017

    5 star review  Skvělý předporodní kurz. Byli jsme před tímto ještě na jednom kurzu a musim říct, ze tento byl o hodne lepsi. Lidsky pristup a a dulezite informace. Zaroven me take paní Eva uklidnila a zmirnila muj strach z porodu. Moc doporucuji

    thumb Barbora Jarešová
    5/24/2017